24.11.08

Αγ. Παντελεήμων: Αστυνομικές προκλήσεις σε κατοίκους


Οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα, έχοντας φτάσει στα όρια της ανοχής τους, οργάνωσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την εγκληματικότητα και τον ανεξέλεγκτα αυξανόμενο αριθμό λαθρομεταναστών από υποβαθμισμένες χώρες στις γειτονιές τους. Ζητούν το αυτονόητο, μέχρι πριν λίγα χρόνια, καθήκον του κράτους προς τους πολίτες του: το δικαίωμα να κινούνται με ασφάλεια στις πλατείες και τους δρόμους της περιοχής.

Οι "αντιρατσιστές", αριστεριστές και αναρχικοί, οργάνωσαν παράνομη αντισυγκέντρωση κινητοποιώντας και τους αλλοδαπούς και απαιτώντας απ' τους κατοίκους να μην διαμαρτύρονται, αλλά να δέχονται παθητικά την υποβάθμιση της περιοχής τους.

Η αστυνομία, αντί να διαλύσει την παράνομη αντισυγκέντρωση, που κατέλαβε την πλατεία μία ώρα πριν την νόμιμη συγκέντρωση των κατοίκων, εκτέλεσε χρέη περιφρούρησής της, επιτιθέμενη στους διαμαρτυρόμενους κατοίκους, αρνούμενη να τους επιτρέψει την πρόσβαση στην πλατεία ΤΟΥΣ.

Η ντροπιαστική εικόνα του νεοελληνικού κράτους...Συναγωνιστές και συναγωνίστριες του Μετώπου Νεολαίας βρέθηκαν στο πλευρό των κατοίκων, τυγχάνοντας θερμής υποδοχής. Δείτε το σχετικό video εδώ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP