4.5.08

Οι "έλληνες" του μέλλοντός μας και οι "ελληνίδες" του παρόντος μας

"...Όμως πρέπει να το καταλάβουν όλοι ότι σε 10 χρόνια οι ξένοι θα ζουν κανονικά στην Ελλάδα, και τότε μπορεί ο κολλητός του Προέδρου της Δημοκρατίας να είναι μαύρος. Θα πηγαίνει να δει τον κολλητό του στο προεδρικό μέγαρο, θα βγαίνουν μαζί φωτογραφίες, και θα του πει: "Ξερεις, κολλητέ, δεν μπορώ να βγάλω ούτε πιστοποιητικό γέννησης!" Θα το αφήσει έτσι ο Πρόεδρος; Δε νομίζω. Θα λυθεί!"
Τζαμάλ Ερνέστα, δεκαπεντάχρονος από τις Σεϋχέλλες

"...Γελάμε πολύ με το Τζαμάλ και φανταζόμαστε εκείνη την ημέρα που η Ελλάδα θα αποκτήσει αφρικανούς δικαστές και αλβανούς αστυνομικούς, και φιλιππινέζες μεγαλοκυρίες θα έχουν ελληνίδες παραδουλεύτρες. Την ημέρα, δηλαδή, που, επιτέλους, θά έρθει ο κόσμος ανάποδα"
Ντίνα Δασκαλοπούλου, Ελληνίδα δημοσιογράφος του "Ε" της Κ.Ε.


Αποσπάσματα από το ρεπορτάζ του περιοδικού "Ε" της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, νο 890, 04.05.08, υπο τον τίτλο "Ρατσισμός: τα κάνει αόρατα". Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ (όπως αυτοαποκαλείται στο επάνω αριστερό μέρος των αριστερών σελίδων του) η κυρία Ντίνα Δασκαλοπούλου (dida@enet.gr) αναπτύσσει πολύ ωραία τις ιδέες της για τους "'Έλληνες" που "μετά την ενηλικίωσή τους για το Ελληνικό κράτος γίνοναι ξαφνικά ξένοι", δηλαδή με απλά λόγια, μιλάει για τα παιδιά των ανθρώπων που για το Ελληνικό κράτος θεωρούνται "οικονομικοί μετανάστες δεύτερης γενιάς" και που για όλους τους έχοντας έστω και μια σταλιά κοινής λογικής Έλληνες θεωρούνται και είναι στην πραγματικότητα παιδιά λαθρομεταναστών που οι γονείς τους εισέβαλλαν παράνομα στην χώρα μας και όχι μόνο αυτό: ζούνε εδώ (έχοντας νομιμοποιηθεί ή όχι), δουλεύουν εδώ (παράνομα ή όχι), γεννάνε παιδιά εδώ και τα παιδιά τους τώρα μας ζητάνε και τα ρέστα. Αντί ο κάθε Τζαμάλ να κάνει το σταυρό του που βλακωδώς του επιτράπηκε να γεννηθεί παρανόμως στην Ελλάδα και να ζει εδώ μπέικα, θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη.

Το πρόβλημα δυστυχώς όμως, δεν είναι ο κάθε Τζαμάλ. Το πρόβλημα είναι ότι στο δεύτερο απόσπασμα που παρέθεσα, η τερατώδης αυτή ευχή (να έρθει ο κόσμος ανάποδα) εκφράζεται από Ελληνίδα δημοσιογράφο. Αδιαφορώ για το ποιός την πληρώνει και πόσο για να γράφει αυτά τα πράγματα. Αδιαφορώ για την επαγγελματική και την οικονομική της ευημερία. Δε με νοιάζει καν αν έχει κάποια τραγική ανάγκη για χρήματα και τα γράφει αυτά. Ακόμα χειρότερα κι αν τα πιστεύει. Αναρωτιέμαι όμως: όταν θα έρθει όντως ο κόσμος ανάποδα εξ'αιτίας αυτών των ανθρώπων που πασιφανώς μισούν την Ελλάδα, τους Έλληνες και οτιδήποτε ελληνικό, αυτή η κυρία θα πάει να γίνει παραδουλεύτρα στις Φιλιππινέζες σε Ελληνικό έδαφος; Ή αυτή και οι όμοιοί της θα συνεχίζουν να πληρώνονται στις ωραίες τους δουλειές; Γιατί πρέπει όλοι εμείς να γίνουμε δούλοι των ξένων και η κυρία αυτή εξαιρεί τον εαυτό της από την ωραία αυτή τύχη;

Δυστυχώς αυτά τα διαβάζουν και σοβαροί άνθρωποι που όμως η εξοντωτική εργασία, τα ανελέητα ωράρια, η διασκέδαση μέσω της τηλεόρασης ή μέσω "ποτακίων" σε "μπαράκια", τα ψυχολογικά προβλήματα-μόδα της εποχής μας, τα προσωπικά προβλήματα κυρίως στις διαπροσωπικές σχέσεις και τόσα άλλα, τους έχουν κάνει παθητικούς αποδέκτες των όσων διαβάζουν ή ακούνε και άβουλα όντα χωρίς κρίση. Διαβάζοντας λοιπόν αυτό το απαράδεκτο άρθρο ο καθένας που δεν ασκεί σε καθημερινή βάση το πνεύμα του και την αντίληψή του, μπορεί να επιρρεαστεί αρνητικά και να ασπαστεί χωρίς δεύτερη σκέψη τέτοιες σαχλές ιδέες.

Πολύ φοβάμαι επίσης πως και το παράδειγμα που έφερε ο Τζαμάλ -που προφανώς θεωρήθηκε ως πρότυπο ομορφιάς από την δημοσιογράφο, ώστε να τον βάλουν και εξώφυλλο στο "Ε"- σχετικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ίσως και να μην είναι τυχαίο. Ίσως και να γράφουν και να λένε τέτοια πράγματα για να μας δείξουν το μέλλον και προς τα που θα πρέπει να κοιτάμε.

Αν θεωρούμαι ρατσίστρια επειδή δεν θέλω να πλένω στην χώρα μου τα ρούχα της Φιλιππινέζας μετανάστριας ώστε να επιβιώσω, Ε, ΝΑΙ, ΕΙΜΑΙ!!! Δεν θα μας τρελλάνουν πια αυτοί! Είμαι στην χώρα μου, είμαι Ελληνίδα, θα ουρλιάζω μέχρις εσχάτων για τα δικαιώματα ΜΟΥ και δεν δίνω δεκάρα για τα δικαιώματα κανενός παράνομου, ημιπαράνομαου, έστω και νόμιμου μετανάστη. Αυτοί να ζητήσουν τα δικαιώματά τους στη δικιά τους χώρα και αν η χώρα τους έχει δικτατορία, πόλεμο, πείνα, κτλ, αν ήταν καλοί, να μην την άφηναν, παρά να κάθονταν εκεί να πολεμήσουν. Τον δικτάτορα, τον εχθρό, την ανέχεια. Και όχι να τους φέρνουν εδώ οι πουλημένοι οι πολιτικοί και οι παρατρεχάμενοί τους, ώστε να μας διαλύσουν εντελώς.

Τέλος, με λύπη μου διάβασα στο ίδιο ρεπορτάζ πως το 13% των μαθητών που φοιτούν στα ελληνικά σχολεία είναι ξένοι-ημιπαράνομαι. Εκτός από αυτούς φυσικά υπάρχουν τουλάχιστον άλλοι τόσοι που είναι ξένοι, νόμιμοι πια. Τραγικό. Σχεδόν οι μισοί μαθητές ΣΗΜΕΡΑ, ούτε 20 χρόνια μετά την επέλαση των πρώτων λαθρομεταναστών είναι ΞΕΝΟΙ. Ίσως παράλληλα με το να αγωνιζόμαστε με κάθε τρόπο, θα πρέπει παράλληλα να παντρευόμαστε και να κάνουμε και παιδιά, γιατί αυτό φαίνεται πως οι Νεοέλληνες το έχουμε ξεχάσει. Κάντε παιδάκια όσοι είστε σε κατάλληλη ηλικία γιατί σε λίγο οι κόρες μας θα μας φέρνουν ξένους στο σπίτι να τις πολλαπλασιάζουν, ελλείψει Ελλήνων συζύγων.


Strat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP