17.10.07

H Πατρίδα γερνά

Στην 22η θέση του δείκτη γονιμότητας βρίσκεται η Ελλάδα, αφού οι Ελληνίδες γεννούν 1,28 (!!!) παιδιά κατά μέσο όρο. Το φαινόμενο της μείωσης των γεννήσεων άρχισε να εμφανίζεται παγκοσμίως γύρω στην δεκαετία του ΄60, όπου υπήρξε αυξημένη ανάγκη εργατικών χεριών καθώς και τα πρώτα μηνύματα περί της μειωμένης ασφάλειας του ανθρώπου από ασθένειες, πολέμους καταστροφές κ.λ.π. Επίσης στην διάρκεια των επόμενων δεκαετιών υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου της εγκυμοσύνης και της πρόληψής της, ενώ υπεισέρχεται η παράμετρος της επαγγελματικής καταξίωσης της γυναίκας αντί του γάμου (=παλαιότερο πρότυπο), την περιφρόνηση του παλαιού τρόπου ζωής και κατά συνέπεια την περιφρόνηση της ιδιότητας του γονιού. Το βιολογικό ρολόι χτυπάει πια με συνειδητή καθυστέρηση και αφού έχει προηγηθεί η επαγγελματική καθιέρωση της γυναίκας στον κοινωνικό της περίγυρο.

Ακόμη κι αν δεν μείνουμε στην κατηγορία των γυναικών που παραμερίζουν την μητρότητα χάριν της καριέρας, ο σημερινός τρόπος ζωής σε ότι αφορά τις οικονομικές ανάγκες μίας μέσης οικογένειας και τις παροχές προς τις μητέρες σε μορφή οικονομικής βοήθειας αλλά και υποδομών είναι το λιγότερο ανεπαρκής. Η Σουηδία, για παράδειγμα παροτρύνει τις μητέρες με παροχές που έχουν θεσμοθετηθεί πριν από τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο. Ο Μουσολίνι είχε επιβάλλει επιπλέον φόρους στους άτεκνους και στην Γερμανία του Γ΄ Ράϊχ υπήρξε το πιο ολοκληρωμένο σύστημα με την δημιουργία θεσμών, νόμων καθώς και την Οργάνωση "Μητέρα και παιδί" με σκοπό την φροντίδα της υγείας, της ασφάλειας, της οικονομικής προστασίας για τις μητέρες και τα παιδιά αλλά και στις μελλοντικές μητέρες. Οι Ελληνικές Κυβερνήσεις ακόμη χρησιμοποιούν ως προεκλογική δέσμευση την δημιουργία έστω παιδικών σταθμών που θα επιτρέπουν στις μητέρες να εργάζονται συμβάλλοντας στην οικογένεια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε το ζήτημα της συρρίκνωσης της οικογένειας καθώς και σε αυτό συνέβαλαν κυβερνητικές αποφάσεις που κατήργησαν πριν μερικά χρόνια το επίδομα πολυτέκνων αποθαρρύνοντας τα ζευγάρια από το να κάνουν έστω και δεύτερο παιδί.

Κι εδώ έρχεται ένα ακόμη στοιχείο που λέει ότι η Ελλάδα είναι η πρώτη στην κατάταξη των Ευρωπαϊκών χωρών σε εκτρώσεις. Σύμφωνα με επιστημονικές εκτιμήσεις το 40% της υπογεννητικότητας στη Χώρα μας οφείλεται στις εκτρώσεις ενώ 150.000 ζευγάρια δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν λόγω τέτοιου ιστορικού της γυναίκας.

Μια ακόμη συνέπεια του τρόπου ζωής είναι η μικρότερη ανοχή των ζευγαριών στην ουσία της οικογένειας. Δηλαδή τους κόπους, την αμοιβαία οπισθοχώρηση στα "θέλω" και στις προσωπικές επιθυμίες. Δεν εκπαιδευόμαστε πια σε τίποτα άλλο παρά στην ατομική ικανοποίηση, μακριά από οτιδήποτε θα μας εμποδίσει να πάρουμε αυτό που θέλουμε και μόνο για τον εαυτό μας. Πλάθουμε έναν κόσμο αιώνιας κατανάλωσης ευχαρίστησης και ανεμπόδιστης εγωϊστικής συσσώρευσης υλικών αγαθών. Δεν βλέπουμε πουθενά γύρω μας κάτι που να μας λέει ότι υπάρχει μία ξεχασμένη αξία που πρέπει να την κάνουμε πάλι δυνατή και ζωντανή. Η δημιουργία της οικογένειας είναι ο μόνος τρόπος για την συνέχιση της φυλής μας. Είναι ο μόνος δρόμος και το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό οι κάπηλοι του κόσμου μας. Έχουν λάβει τα μέτρα τους. Ονομάζουν οικογένεια "ζευγάρια" κίναιδων και τους δίνουν παιδιά να τα μεγαλώσουν, ονομάζουν οικογένεια οτιδήποτε εκτός από το φυσιολογικό. Μας λένε πως η έκτρωση σε απελευθερώνει, το χρήμα δεν είναι ποτέ αρκετό, η Γή πεθαίνει.

Η Γή, κύριοι των πάντων, δεν πεθαίνει μόνο επειδή την μολύνετε, αλλά και γιατί την αναγκάζετε σε στειρότητα, να γερνάει άτεκνη και γεμάτη πληγές, παρατημένη. Οι νέοι λευκοί άνθρωποι που γεννιούνται καθημερινά είναι ο παράγοντας που αναστρέφει αυτήν την κατάσταση. Η Φυλή μας πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι μπορεί να κάνει πραγματικότητα αυτό που φοβούνται περισσότερο: την αριθμητική υπεροχή της, την διαιώνισή της. Οι άντρες θα νιώσουν την ύπαρξή τους να έχει σκοπό σε αυτόν τον κόσμο, δημιουργώντας οικογένεια κι έχοντας μπροστά τους την πρόκληση της αγωγής των παιδιών τους και του αγώνα για την κάλυψη των αναγκών τους. Οι γυναίκες θα δεχθούν την φύση τους, την μόνη αληθινή απελευθέρωση, να γεννήσουν και να αναθρέψουν παιδιά.


Τελέσιλλα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP