14.10.07

Φίμωση της Αλήθειας με κάθε τρόπο

«Η Τουρκία, η Αλβανία, τα Σκόπια, η Βουλγαρία, το Ισραήλ, η Ρωσία μας απειλούν».
«O Εθνικισμός είναι η μόνη λύση. Τα πρώτα εργατικά συνδικάτα ήρθαν από τους εθνικιστές και όχι από τους σοσιαλιστές και τους κομμουνιστές»
«Η αραβική, η κινέζικη, η οθωμανική και η αμερικάνικη αυτοκρατορία μας απειλούν».
«Ο διεθνισμός καταστρέφει. Ο εθνικισμός είναι η μόνη λύση καθώς είναι το αντίθετο του διεθνισμού»

Αυτά είναι λόγια καθηγήτριας σε λύκειο των Αθηνων, στα πλαίσια των μαθημάτων της ιστορίας και των αρχαίων ελληνικών. Λόγια, σε γενικές γραμμές, αληθή.

Γνωρίζουμε την κατάσταση που επικρατεί στις αίθουσες διδασκαλίας, με την μεγάλη πλειοψηφία των μαθητών να είναι παιδιά αλλοδαπών. Τα οποία, αντί να βρίσκονται στα πάλαι ποτέ ειδικά σχολεία μεταναστών μαθαίνοντας την Ελληνική γλώσσα και μπαίνοντας ομαλά στο εκπαιδευτικό σύστημα της Χώρας, βρίσκονται μαζί με τα παιδιά μας και προσπαθούν να αρθρώσουν μια έστω ελληνική λέξη. Στο όνομα της αποδοχής όλα ισοπεδώνονται.

Η καθηγήτρια βρέθηκε να δικαιολογεί και να θέτει τα αυτόνόνητα σε συζήτηση στην τάξη και τώρα αντιμετωπίζει το αναρχοαριστερό καθεστώς. Ήδη διαπομπεύεται μέσω του διαδυκτίου, ήδη ξεκίνησε "αγώνας αντιρατσιστικός-αντιφασιστικός" εναντίον της με φυλλάδια, αφίσσες και αναφορές. Αρκεί ένας τεμπελάκος αντιρατσιστής να πάρει τα λόγια σου και να τα μεταφέρει σε ελεύθερη απόδοση, για να γίνεις βορρά στο μένος των "τιμητών της αλληλεγγύης μεταξύ πάντων, πλην Ελλήνων". Στην καλύτερη περίπτωση θα την χαρακτηρίσουν διαταραγμένη και φαιδρή και στην χειρότερη θα την πουν φασίστρια, μόνο επειδή λέει τα αυτονόητα. Αρκεί να βρεθεί ενώπιον του συστήματος και να πάρει πίσω όλα όλα είπε, αποτάσσοντας τον "ρατσισμό", σώζοντας τον μισθό της, φτύνοντας τους κακούς που της ενέπνευσαν τέτοιες ιδέες για να ξαναπάρει την θέση της στο αξιοσέβαστο πλήθος των φιμωμένων Ελληνων.

Όμως ο τρόπος για να αντιταχθείς στην αριστερή χούντα είναι μόνο ένας: να μείνεις ΠΙΣΤΟΣ στις ιδέες σου και να ενώσεις την φωνή σου με τους Έλληνες Εθνικιστές ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.


Τελέσιλλα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP