24.6.07

Πορεία για το ξεπούλημα της Μακεδονίας

Το Σάββατο 23 Ιουνίου, με το θερμόμετρο να αγγίζει τους 41 βαθμούς, οι Χρυσαυγίτισσες συμμετείχαν στην πορεία αντίδρασης και διαμαρτυρίας για την προδοτική στάση των πολιτικών και την ένοχη σιωπή των ΜΜΕ σχετικά με τις εξελίξεις στο Μακεδονικό.

Ενώ το διαβατήριο των Σκοπίων, φέροντας τον τίτλο "Δημοκρατία της Μακεδονίας" γίνεται αποδεκτό απ' την ΕΕ, με το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας του κρατιδίου να μετονομάζεται σε "Μέγας Αλέξανδρος", οι νεοέλληνες, ανενημέρωτοι και αποχαυνωμένοι λιάζονται στις παραλίες και πίνουν καφέ στις πλατείες.

Οι Εθνικιστές και οι Εθνικίστριες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όμως, έδειξαν ότι κάποιοι ακόμη αντιστέκονται στην απαξίωση των Ιδανικών και δήλωσαν εμπράκτως ότι θα στέκονται πάντα αγκάθι στα σχέδια των εχθρών της Πατρίδος.

Εγκαταλείψαμε αδιαμαρτύρητα την ξεκούραση του Σαββάτου για να παρελάσουμε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και να κραυγάσουμε κάτω απ' τα προξενεία των ΗΠΑ και της "Θέλω-να-είμαι-Μακεδονία" ότι το εμπόδιό τους θα είμαστε πάντα Εμείς. Ότι η κυριαρχία του αμερικανοσιωνισμού έχει ημερομηνία λήξης και Εμείς θα την επισφραγίσουμε.

Η έντονη παρουσία της αστυνομίας, που αναπτύχθηκε σε κλοιό γύρω μας, δεν έκαμψε ούτε την νεαρότερη ανάμεσά μας. Το ότι μας εμπόδισαν να πλησιάσουμε το άγαλμα του Μεγίστου Στρατηλάτη των Ελλήνων, παρατάσσοντας κλούβες και ΜΑΤ απέναντί μας, απλώς παράλλαξε το δρομολόγιο της πορείας μας. Οι επευφημίες και τα χειροκροτήματα των πολιτών στους δρόμους και στα μαγαζιά απέδειξαν ότι εκφράζουμε αυτά που και οι ίδιοι θέλουν να πουν και να κάνουν, αλλά ή δεν τολμούν ή αναβάλλουν. Η φωνή μας είναι η φωνή του κατεχόμενου λαού μας.


Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP