26.5.07

Η θέση της γυναίκας στη Λαϊκή Κοινότητα

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος αντιμετωπίζει την γυναίκα με απόλυτο σεβασμό, αναγνωρίζοντας τον ουσιαστικό ρόλο της. Τα όσα έχουν ειπωθεί από διάφορους περί μη αποδοχής γυναικών και πλήρους ανυπαρξίας αυτών στους κόλπους του Λαϊκού Συνδέσμου είναι αβάσιμα και καλλιεργούν εσκεμμένα έναν ακόμη μύθο για εμάς. Σεβόμαστε τον σημαντικότατο ρόλο της γυναίκας μέσα στην ζωή, στεκόμαστε όμως πολέμιοι στον ρόλο που έχει αποδοθεί στην γυναίκα στην σημερινή εξισωτική εποχή, η οποία χαρακτηρίζεται ως φεμινιστική. Μια εποχή όπου η κίβδηλη ισότητα των δύο φύλων έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, ώστε αξίες όπως της οικογένειας, της μητρότητας και της οικοδέσποινας γκρεμίζονται, για να θεμελιωθούν στην θέση τους άλλες πολύ κατωτέρας σημασίας και ποιότητας.

Η υποτιθέμενη απελευθέρωση της γυναίκας την αποπροσανατόλισε και από την πραγματική ουσία του ύψιστου ρόλου της, την Μητρότητα. Δηλαδή την υποχρέωση και την ύπατη τιμή, να φέρει στον κόσμο και ν’ αναθρέψει τα νέα βλαστάρια στον κορμό της Φυλής, ώστε να γεφυρώσει μέσω του παρόντος, το παρελθόν και το μέλλον. Πιστεύουμε ότι η Μητρότητα είναι ένα ιερότατο καθήκον. Ένα καθήκον άρρηκτα δεμένο με τις αρχές κάθε Εθνικού Λαϊκού κινήματος, που έχει συνείδηση της αξίας της γυναίκας.

Η αρχαία Σπαρτιάτισσα, οι ηρωϊδες του 1821, οι Ελληνίδες δασκάλες και μητέρες του Μακεδονικού Αγώνα, οι Ηπειρώτισσες γυναίκες του Έπους της Πίνδου, είναι μερικά από τα φωτεινά παραδείγματα, που σηματοδοτούν την παρουσία, την προσφορά και την αξία της Ελληνίδας ως Μητέρας, Συντρόφου και Συμπολεμίστριας.

Θεωρούμε ότι, μέσα στην γενικότερη σήψη αξιών και ιδεών που κυριαρχεί στην εποχή μας, είναι χρέος για κάθε πραγματική Ελληνίδα η ανατροφή των παιδιών της με πρότυπα ανδρείων πολεμιστών, που θα στηρίζονται στις προαιώνιες αξίες του Ελληνισμού και θα τιμούν την Πατρίδα μας. Η φεμινιστική όμως πανούκλα, που έχει απλωθεί στις μέρες μας έχοντας υποσκάψει τις φυσικές σχέσεις μεταξύ γυναίκας και άνδρα, έχει μια ακόμη τρομερά δυσάρεστη και ανησυχητική συνέπεια, την υπογεννητικότητα. Η Ελλάδα βρίσκεται κυριολεκτικά σε δημογραφική παρακμή, αφού κατατάσσεται ανάμεσα στις 5 πρώτες χώρες του κόσμου με την μεγαλύτερη υπογεννητικότητα. Ο πληθυσμός μας πλησιάζει στο έσχατο όριο της μηδενικής αύξησης, με υπεροχή των θανάτων επί των γεννήσεων.

Εμείς οι Ελληνίδες, μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου, έχοντας βαθύτατη συναίσθηση της καταστροφής που επιφέρει το φεμινιστικό πνεύμα της εποχής μας, είμαστε ενάντια σε κάθε λογής διακηρύξεις για την ισότητα των δύο φύλων. Για εμάς δεν τίθεται πρόβλημα ισότητας ή υπεροχής ανάμεσα στον άνδρα και την γυναίκα, αφού πιστεύουμε ότι αποτελούν δύο διαφορετικές υποστάσεις, που έχουν ταχθεί από την Φύση να αλληλοσυμπληρώνονται, έχοντας να επιτελέσουν ο καθένας το δικό του ξεχωριστό Χρέος απέναντι στην Ζωή.

Καλούμε λοιπόν, κάθε γνήσια Ελληνίδα να συμπορευθεί μαζί μας και να δώσει την μάχη της στις τάξεις του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ενάντια σε κάθε τι που το σημερινό διαβρωτικό σύστημα εισάγει, μειώνοντας και εξευτελίζοντας την υπόστασή μας, προβάλλοντάς μας είτε σαν σκεύη ηδονής, είτε σαν όντα προορισμένα να καταναλώνουν σωρεία περιττών προϊόντων, είτε σαν ανταγωνιστές των ανδρών.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP